• PT Yoga

PT-YOGA

Jag kan under en personlig yogatimme ägna all uppmärksamhet på dig och dina önskelmål kring hur du vill komma in i - eller utvecklas inom yogan. Du kan boka en enstaka tid eller mer regelbundet över en längre period.

Välkommen att boka en individuell klass hos mig.

Personlig yogaträning lämpar sig både för dig som redan är introducerad till yogan och för dig som vill få individuell coachning i vilka övningar som kan balansera just dig, till exempel andningsövningar eller särskilda rörelser.

Varva ner med personlig träning i harmonisk miljö.

Lektionen består av yogaövningar, meditation-/och andningsövningar samt avslappning.
690 kr (75 min)
 

Boka via
070-2457946,
mariashalsostuga@gmail.com 
via formuläret nedan eller
via Bokadirekt (se under flik Bokning)

Avbokningsregler se under fliken Bokning.

I min roll som yogalärare känner jag ett ansvar för varje elevs utveckling samt att underlätta för deltagarnas förståelse för yogan som helhet.
I min roll som yogalärare känner jag ett ansvar för varje elevs utveckling samt att underlätta för deltagarnas förståelse för yogan som helhet."Hej!
 
Ville bara säga tack för igår! Vi känner oss båda två avslappnade och fokuserade för första gången på länge och vi har fått en hel del att tänka på efter vår session med dig. Stort tack för ett trevligt bemötande och för konkreta verktyg att arbeta med framöver. Vi kommer säkert att höras och ses igen, hoppas vi!"