• Blogg

Backträning

Vi har kört backträning vid två tillfällen. Ena gången var det i en brant backe där vi jobbade i högt tempo, under ca 20 sek. Gick/joggade ner och tre varv. Sedan tränade vi i en lite flackare backe där det var mer fokus på teknik och bra löpsteg. I går träffades vi i Vidingsjö och det var en strålande vacker morgon. Valde en backe som gav oss båda delarna. Den sista delen var riktigt brant och där fanns alla möjligheter att ge det sista. Det är ofta det där lilla extra som ger resultat och effekt. Våga ge lite till när du tror att du inte orkar mer. Tjejerna visade att det är glädjen som är den mest betydelsefulla i träningen. Det är en så god och glad stämning att vi glömmer hur trötta vi är. Jag är glad över allt varje medlem delar med sig av. Jag ser glöden i ögonen och hur flera har inspirerats till att komma i gång med löpningen. På torsdag firar vi in våren tillsammans genom att jogga, köra löpskolning och tävla i frågesport - tema löpning såklart.

Kommentera gärna: