• Blogg

Parövningar

Så här glada blev tjejerna för Svenskt Kosttillskotts produkter. TACK! Aminosyror för bästa uppladdning och protein för återhämtning och uppbyggnad. Så här glada blev tjejerna för Svenskt Kosttillskotts produkter. TACK! Aminosyror för bästa uppladdning och protein för återhämtning och uppbyggnad.

I kväll träffades 14 glada tjejer i Trädgårdsföreningen. Vi joggade oss varma i trappor och andra uppförsbackar. Sedan körde vi styrka genom parövningar. Det blev 9 st övningar där vi jobbade igenom hela kroppen.
Skottkärran, crunch med rotation, triceps, biceps och axelpress med kompisen som motstånd. Benpress, finnen mm samt en final med rusher, benböj + hopp samt utfall, armhävningar och high jacks.
Jag ville inspirera till bra styrkeövningar att kunna göra med kompisen efter löprundan. Så underbart härligt att kunna träna på olika sätt utomhus nu när våren är här.

Kommentera gärna: