• Blogg

Intervall-/och teknikträning

Intevallträning är en effektiv träningsform för att snabbt förbättra konditionen. Ett pass i veckan är lagom då träningen är ganska tuff både för kroppen och huvudet. Intevallträning är en effektiv träningsform för att snabbt förbättra konditionen. Ett pass i veckan är lagom då träningen är ganska tuff både för kroppen och huvudet.

 
Linköpings Runners team möttes i kvällssolen för ett intervall-/och teknikträningspass. Det var många nya medlemmar som kom, så kul!

Vi körde 3 set med 3 löpskolningsövningar i varje, Högintenstiv träning med snabba intervaller emellan varje set - ca 200 meter och i lätt uppförsbacke. Tufft och utmanade pass som skapade glada miner och gav mersmak:-) Vi fick både styrka, teknik och träning för hjärtat i ett och samma pass Alla gjorde en mycket fin insats och bjöd på en otrolig värme och öppenhet. Jag kan inte nog förmedla vikten av att B.A.B.Y. s tjejer ska våga tro på sig själva, inte jämföra sig med andra, alltid känna trygghet i att jobba utifrån egen förmåga. Självklart peppar vi varandra för att få chansen att bli ännu mer av oss själva.

Kommentera gärna: